Hello Nurse | Eggert Kleffmann & Partner GmbH Sprachakademie Fachkräften Jobsuche Personalberatung

Willkommen bei Καλωσόρισες στο Seja Bem-Vindo à Mire se vini tek Benvenuti da Dobro došli na Bienvenue chez مرحبا في
Hello Nurse! Hello Nurse! Hello Nurse! Hello Nurse! Hallo Nurse! Hello Nurse! Hello Nurse! Hello Nurse! Hello Nurse

Jeni infermier dhe kerkoni pune ne Gjermani? Ne marrim persiper kerkimin e punes per ju.

 • Pergatitjen e gjuhes
 • Kerkimin e punes se pershtacme
 • Kerkesen e njohjes se diplomes
 • Mbeshtetje ne kerkimin e nje vendbanimi

Kurse ketu mundeni te gjeni.

Me kenaqesi ju informojme edhe per temat e Punes, jeteses dhe mësimit në Gjermani. Ketu mundeni edhe te na Kontaktoni, shkruani ose te kandidoheni.

Ju presim me kenaqesi!

Ekipi juaj, Hallo- Nurse.

Lexoni me shume

Online
Platforma e mesimit

Nga A2 deri tek C1 – Per mjeke dhe infermiere

Integracioni ne vendin e punes arritet nepermjet njohjes se gjuhes profesionale. Me platfomen dixhitale qe ne ofrojme, mbeshtesim kandidatet tone profesioniste internacional te mesojne gjuhen dhe termat profesionale qe do ti ndihmojne per te hyre ne ne forcen e pune ne gjermani. Mundesia e perdorimit te platformes vijon edhe mbasi te jeni transferuar ne gjermani.

Formimi akademik Hello Nurse mundesohet nga Eggert Kleffmann & Partner GmbH.

Nga niveli fillestar
deri ne nivelin profesional

Hapi i pare
Pergatitja
Informacione te metejshme
 • Informacione te metejshme
  Pasi të keni marre vendimin per te zgjeruar njuhurite e juaja te gjuhes gjermane ne akademine Hello-Nurse, ekipi jone do ju kontaktoje nepermjet nje Email, e cila perfshin informacionet e regjistrimit personal ne faqen Hello-Nurse.
Hapi i dyte
Percaktimi i nivelit te gjuhes dhe planifikimi i kursit
Informacione te metejshme
 • Informacione te metejshme
  Mbasi te rregjistroheni per here te pare ne Akademine Hello-Nurse, do tju duhet te beni nje prove gjermanishteje per te percaktuar nivelin e njohjes se gjuhes gjermane. Resultati i proves eshte i menjehershmen. Ne ditet qe vijojne do te kontaktoheni nga nje „mesues.“ i akademise per nje interviste dypalesore. Ne intervisten me mesuesin vertetohet resultati i provimit te zhvilluar me pare, dhe planifikohet mesimi i metejshem i gjuhes gjermane.
Hapi i trete
Fazat e mesimit
Informacione te metejshme
 • Informacione te metejshme
  Mbasi te jete percaktuar planin i te mesuarit, ju jepet e drejta per te perdorur materialet dhe modulet per mesim individual ne faqen tone. Ne menyre qe ju te mesoni kur, ku dhe aq sa deshironi“. Ne qoftese ne planin e juaj keni ne program sezion mesimi me video , atehere percaktohet nje takim individual ose ne grup ne lidhje virtualle me mesuesin. Mesuesi do ju informoje per nivelin e permiresimit nje here ne muaj.
Hapi i katert
Prova dhe provimi

Informacione te metejshme
 • Informacione te metejshme
  Ne fund te cdo moduli mesimi, behet provimi pefundimtar, per te kaluar ne nivelin e metejshem. Pastaj vendoset se bashku me mesuesin se si do vazhdohet me tej. Qellimi juaj eshte te arrisesh nivelin B2 ose C1 te njohjes se gjuhes gjermane te certifikates zyrtare Telc.
 • Pasi të keni marre vendimin per te zgjeruar njuhurite e juaja te gjuhes gjermane ne akademine Hello-Nurse, ekipi jone do ju kontaktoje nepermjet nje Email, e cila perfshin informacionet e regjistrimit personal ne faqen Hello-Nurse.
 • Mbasi te rregjistroheni per here te pare ne Akademine Hello-Nurse, do tju duhet te beni nje prove gjermanishteje per te percaktuar nivelin e njohjes se gjuhes gjermane. Resultati i proves eshte i menjehershmen. Ne ditet qe vijojne do te kontaktoheni nga nje „mesues.“ i akademise per nje interviste dypalesore. Ne intervisten me mesuesin vertetohet resultati i provimit te zhvilluar me pare, dhe planifikohet mesimi i metejshem i gjuhes gjermane.
 • Mbasi te jete percaktuar planin i te mesuarit, ju jepet e drejta per te perdorur materialet dhe modulet per mesim individual ne faqen tone. Ne menyre qe ju te mesoni kur, ku dhe aq sa deshironi“. Ne qoftese ne planin e juaj keni ne program sezion mesimi me video , atehere percaktohet nje takim individual ose ne grup ne lidhje virtualle me mesuesin. Mesuesi do ju informoje per nivelin e permiresimit nje here ne muaj.
 • Ne fund te cdo moduli mesimi, behet provimi pefundimtar, per te kaluar ne nivelin e metejshem. Pastaj vendoset se bashku me mesuesin se si do vazhdohet me tej. Qellimi juaj eshte te arrisesh nivelin B2 ose C1 te njohjes se gjuhes gjermane te certifikates zyrtare Telc.
Metoda dhe opcionet e kursit
Formati

Mesim te drejteperdrejte me videochat nje me nje, ose ne grupe te vogla deri ne 5 veta
Sistem mesimi autonom me mikromodule. Vetedrejtues.

Sasia e kursit

Varet nga nevoja, zakonisht programe 12 javore
2 here ne jave nga 45 min me video chat, mbas bashkebisedimit me klientin
Mesim individual nga 30 min deri ne 20 ore ne jave

Ekipi i mesuesve Hello-Nurse

Ekip mesuesish me shume pervoje pune ne mesimin e termave mjekesore
Sherbim te plote per regjistrimin dhe mbeshetetje te metejshme

Nivel te larte personalizimi

Nivel te larte personalizimi persa i perket leksioneve dhe materialit te mesimit

Fukusi

Ndjekja e të gjitha aktiviteteve
Provim shume te vlefshem
Provim perfundimtar dhe pergatitje per provim zyrtar TELC

Hello Nurse | Eggert Kleffmann & Partner GmbH

Das richtige Versicherungspaket für Dich

Unser Partner, die Agentur Decker, hilft Dir Dich in Deutschland vor hohen unerwarteten Kosten zu schützen, zum Beispiel Haftung für von Dir aus Versehen verursachte Schäden, Anwaltskosten oder die Kosten für neue Möbel nach einem Wohnungsbrand.

Das ist noch nicht alles!

Weitere Stellen

Hello Nurse | Eggert Kleffmann & Partner GmbH Hello Nurse | Eggert Kleffmann & Partner GmbH

Reth nesh

Hello-Nurse eshte nje akademi gjuhe online i mundesuar nga firma Eggert Kleffmann & Partners. Ne jemi nje firme internacionale dhe multikulturore qe ofron konsulta per punedhenesit dhe punemarresit. U japim ndihme figurave professionale te ndryshme ne BE dhe jashte BE´se te gjejne nje pune, te mesojne gjuhen dhe te konvalidojne licenzen e punes ne gjermani. Dhe mbeshtetje per te gjetur vendbanimin e pare ne gjermani.

Ne punojme se bashku me shume spitale gjermane, te shperndara ne rajone te dryshme ne Gjermani.

Zyra jone ligjore ndodhet ne Windhagen ne perafersi te Bonnit, por kemi edhe nje zyre ne Köln.

Themeluesit dhe partneret e Eggert Kleffmann & Partner kane vite eksperience pune ne fushen e konsultimit te personelit, trejnimit individual, dhe mesimit te gjuhes. Me fokus ne sistemin shendetesor gjerman.

Hello Nurse | Eggert Kleffmann & Partner GmbH

Partneret tane

PARTNER von Hello Nurse | Eggert Kleffmann & Partner GmbH
PARTNER von Hello Nurse | Eggert Kleffmann & Partner GmbH
Na shkruani!

Kontaktet personale

Shpesh eshte me e lehte te kerkoni nje bashkebisedim direkt.
Perdorni formularin Online per te na kontaktuar!

E-Mail

info[at]hello-nurse [dot] de

Emri

Mbiemri

E-Mail

Nr. I telefonit

Kush jeni

Mua me intereson

Mesazh

Attach your CV (optional):

Allowed file extensions: pdf, jpg, jpeg, png, doc, docx